Van Limpurg Espacio Citybike

versnellingen 8 versnellingen
bullet Comfortabele verende zadelpen
bullet Comfortabele verende voorvork
bullet Modeljaar: 2013
bullet Typefiets: Heren/Dames
bullet Wielmaat: 28 inch
bullet Framemaat heren: 49, 57 cm
bullet Framemaat dames: 48, 51, 53 cm
bullet Kleurstelling: Antraciet, Blauw, Zwart-zilver, Rood
bullet Typeframe: Aluminium Frame
bullet Typerem: Rollerbrakes achter/V-Brakes voor
bullet Typevelg: Dubbelwandig Aluminium
bullet Advies verkoopprijs €3399,-

Bent u op zoek naar een comfortabele lichtgewicht elektrische fiets, voorzien van de allernieuwste accutechniek, met een hoge energie-inhoud die zorgt voor veel kilometers. Dan is dit wellicht de geschikte fiets voor u.

Accu
De nieuwste accu op het gebied van elektrische fietsen. Met een herladingscapaciteit van 1000 volledige herladingen en een veelvoud aan deelladingen. Dit betekent een enorme verlenging van de levensduur van de accu bij goed gebruik. De lichte accu, circa 3,5 kg, heeft geen memory-effect en mag u zo vaak bijladen als u wilt.

Bediening
Op uw stuur kunt u middels een eenvoudig te bedienen display al naar gelang de omgevings- en weersomstandigheden kiezen uit maximaal 6 ondersteuningsstanden. Bovendien hebben diverse modellen een wegrijdondersteuning uit stilstand van 0-6 km per uur. Heel prettig als u bijvoorbeeld stilstaat voor een stoplicht op een hellende weg. U kunt de ondersteuning tijdens het fietsen ook volledig uitschakelen en de Van Limpurg gebruiken als een gewone fiets die ook zonder ondersteuning heerlijk licht fietst.

Actieradius
Een maximale actieradius voor een minimumprijs! Bij een Van Limpurg hoeft u niet op korte termijn een extra accu te kopen, standaard is een bijzonder krachtige accu ingebouwd. De Van Limpurg accu van 10Ah/36 Volt Li-Fe-Po4 (energie-inhoud 360 Watt) is anderhalf keer zo groot als een accu van 10 Ah/24 Volt Li-Ion (energie-inhoud 240 Watt)! De belangrijkste factor die de actieradius van de fiets bepaalt is de capaciteit van de accu. Iedereen belooft veel kilometers, bij Van Limpurg krijgt u ze echt!

Motor
Bij de keuze van de motor is veel aandacht besteed aan het geluidsaspect. De Van Limpurg is echt stil, ook bij gebruik van een hoge ondersteuning.

Optie
Net nieuw binnen voor de Espacio modellen is het allernieuwste accu pakket van Van Limpurg! Een 16Ah batterij op 36V waardoor het vermogen van deze fiets op 576Wh komt te liggen! Dit is ongekend hoog en levert een actieradius van ruim 150 kilometer op. Advies meerprijs voor deze ongelofelijk sterke batterij is €599,-. Vraag uw dealer naar de beste prijs!

Kom langs bij uw dealer en maak een testrit.