2010-11-19: Elektrische Van Limpurg herenmodellen groot succes.

Wij onderscheiden ons door continu in te springen op de zich snel ontwikkelende markt van elektrische fietsen. Dit realiseren wij door het hele jaar door continu onze elektrische fietsen te verbeteren, op technisch vlak maar ook qua ontwerpen en modellen.

Uit onderzoek bleek dat er in 2009 een sterke toename was van de vraag naar herenmodellen van onze elektrische fietsen.

Ons antwoord op deze ontwikkeling was de Van Limpurg Espacio Heren uitvoering. Een sportief herenmodel elektrische fiets die ook de inmiddels welbekende Van Limpurg accu heeft waar u meer dan 100 kilometer mee kunt fietsen.

Fiets seizoen 2010 zit er inmiddels grotendeels op en terugkijkend op dit jaar kunnen wij niets anders dan concluderen dat het heren model een groot succes was. Dit resulteerde er zelfs in dat aan het einde van het fietsseizoen het model niet meer verkrijgbaar was door de enorme vraag. Natuurlijk komen wij ook in 2011 weer op de markt met een heren model. Wegens het ongekende succes is de heren lijn zelfs verder uitgebreid. Het 2011 model zal verkrijgbaar zijn in 2 kleuren maar ook in 2 verschillende maten en met de nieuwste technieken.

Wij verwachten het heren model 2011 in februari weer volop te kunnen leveren. Het dames model daarentegen is nog volop verkrijgbaar in alle uitvoeringen.